Campbells

JEG VIL BO HELT I SJØKANTEN!

Henrik (22) fant drømmeleiligheten sin i Damsgårdssundet.

Generic placeholder image

DAMSGÅRDSSUNDET - ET YRENDE NABOLAG

Det er en usedvanlig vakker Septemberdag. Det yrer av folk i Damgårdssundet som er ute og nyter siste rest av sommervarmen, og på den nye gang- og sykkelbroen Småpudden, stopper jeg og nyter utsikten over Puddefjorden og Bergensfjellene. Hvem kunne tro for noen år tilbake at dette kunne bli et av Bergens mest attraktive boligområder?

Jeg er på vei for å møte studenten Henrik (22) som har kjøpt en toroms leilighet i Campbells, et av de siste leilighetsprosjektene som skal bygges ved sjøen i Damsgårdssundet. Han er en ung førstegangs boligkjøper som velger å starte voksenlivet i et område han ikke har bodd i tidligere. Det ser ikke ut til å være til noen bekymring.
- Området og bydelen her er blitt komplett poengterer Henrik og nevner flere av tiltakene som er gjort; Forbedringen av Nygårdsparken, ny sykkel- og gangsti rundt Store Lungegårdsvann, Løvstien langs fjellsiden, Dale Oen senteret, flere kaféer og restauranter, matbutikker.

Han gleder seg til å flytte fra barndomshjemmet på Bjørge og bo nærmere sentrum.
- Det er lettere å treffe venner og finne på ting her poengterer han. Og blir hjemlengselen stor så er det ikke langt til Bjørge i Fyllingsdalen. - Damsgårdssundet ligger bra til for meg. Det er her jeg vil bo.

CAMPBELLS HAR PERFEKT BELIGGENHET

De fleste leilighetene i sjøkanten langs Puddefjorden er solgt, og Campbells er et av de siste prosjektene hvor man kan sikre seg fjorden som nærmeste nabo. For Henrik var dette avgjørende da han valgte bosted. Han vurderte også flere andre boligprosjekter i Damsgårdssundet før valget falt på Campbells.
- Campbells ligger strategisk plassert midt i sundet, sier han engasjert over kaffekoppen på Møllaren Cafè. Det gjør at det er minst trafikk der, og har den roligste beliggenheten, men det viktigste var klart at det ligger helt ved sjøen. Det er også et pluss at det er et treningssenter rett over gaten og butikker og restauranter rett utenfor døren.

Generic placeholder image

IKKE REDD FOR Å INVESTERE I BOLIGDRØMMEN

Henrik er 22 år og har spart opp egenkapital og fått hjelp av familien til å få lån og realisere kjøpet, og han er ikke redd for å investere i boligdrømmen selv om han ennå studerer.
- Campbells består av selveier leiligheter. Det er en stor fordel for meg. Hvis jeg bestemmer meg for å studere i Oslo, så kan jeg bare leie ut leiligheten for en periode.

Med kort gåavstand til sentrum av Bergen og til flere høyskoler og Universitetet vil nok ikke det by på problemer å leie ut, men først og fremt vil Henrik bo der selv, og han ser frem til å sitte på balkongen sin i 6. etasje, og forteller at han valgte en leilighet i bygg B for å komme høyest mulig opp, og ha best mulig utsikt.

Campbells prosjektet består av to bygg. Bygg B blir noen etasjer høyere enn A, og på takene til begge husene blir det takterrasser. Garasjeplass og felles innendørs sykkelparkering er andre fordeler han nevner med Campbells. Det er tilrettelagt for beboerne på alle måter.

Generic placeholder image

FORDELEN MED Å KJØPE NYTT, FÅ DET SOM MAN VIL

Det neste han skal tenke på er hvordan han vil ha leiligheten. Fordelen med å kjøpe så tidlig i prosessen, er at man kan gjøre endringer i leiligheten før den blir bygget. Man kan for eksempel endre både kjøkkenfronter, fliser og interiørstil. Henrik vil velge andre farger på veggene sier han, for han vil ikke ha det helt lyst.
- Det må være litt maskulint gliser han, ikke bare hvitt.

En annen fordel for Henrik med å kjøpe nytt er at han kan leve enkelt og bruke tiden på det han gleder seg mest til; gå langs sjøpromenaden, og kanskje bade litt fra bryggekanten.

Generic placeholder image

NY HAVBUNN I PUDDEFJORDEN

Opprydningsarbeidet i Puddefjorden er i full gang og allerede våren 2018 vil det meste av fjorden ha fått ny havbunn. Deretter vil det ta bare noen få år før sjølivet har fått etablere seg på nytt og Puddefjorden fremstår som ny.

Generic placeholder image

Sikre deg fjorden som nærmeste nabo du også!
Ta kontakt med megler eller registrer din interesse her:

Fakta om Campbells:

- Totalt 41 selveiende leiligheter
- Velg mellom 1,- 2- & 3-roms
- 42-94 kvm BRA

- Velg om du vil bo i bygg A eller bygg B
- Bygg A: 11 leiligheter
- Bygg B: 30 leiligheter

- 12 stk. ledige leiligheter under 3 mill.

- Flytt inn våren 2019

Generic placeholder image Da BOB i 2007 begynte å selge på de første boligene i Damsgårdssundet var det ikke mange som så for seg denne praktfulle nye bydelen. Etter at «Småpudden» stod ferdig er det mange som har tatt turen over broen og oppdaget hvilken berikelse Bergenserne har fått i byen.

Til jul skal «Fløttmannsplassen» ved broen stå ferdig, så da håper jeg det blir feiret med et stort juletre. De som bor her spaserer inn til byn på 15 minutter. Bor du i Campbells vil bylivet, sjølivet og stemningen i Damsgårdssundet ligger rett utenfor døren.

I Campbells har de fleste leilighetene utsikt mot sjøen. Det blir nydelige felles takterrasser hvor du kan ta kaffekoppen og boken med for å slappe av. Hvilke andre steder i byen vår får du en splitter ny leilighet – på bryggekanten - til under 3 millioner? Gangavstand til universitet eller arbeidsplass, båtliv, trening, butikk eller restaurant. Ta kontakt med meg så skal jeg fortelle mer. Det er fortsatt mye spennende på gang i Damsgårdssundet. Her blir det godt å bo!

Vennlig hilsen
Kari Berland
Avdelingsleder Nybygg / Megler MNEF

Tlf: 410 73 038
E-post: kari.berland@em1.no